|
لبخند بزن لحظه ها را دریاب
| ||
طرز تهیه کلم پلو شیرازیشیراز شهر زیبا و تاریخی ایران در کنار جذابیت های گردش گری غذاهای معروف و خوشمزه ای دارد که حتما در سفرهای خود آن را تجربه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلم پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با سبزی خشک در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با دانه انارانار پلو یک غذای مجلسی و خاص است که در منزل با طعم رستورانی می توانید درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببریید. پیاز متوسطدو عدد کلم پیچ متوسطیک عدد گوشت چرخ کرده گوسفندی۲۰۰ گرم برنجچهار پیمانه سبزی خشک شده (ترخان، ریحان، شوید و تره)چهار قاشق غذاخوری زیرهدو قاشق غذاخوری روغنبه میزان لازم نمک، زردچوبه و ادویهبه مقدار دلخواه طرز تهیه کلم پلو شیرازیمرحله اولبرای درست کردن کلم پلو شیرازی در ابتدا کلم را خرد می کنیم و می شوییم کلم پیج را می توانید روی تخته آشپزخانه قرار داده و با کارد به سایز دلخواه خرد کنید سپس در آبکش ریخته و تمیز بشویید. مرحله دومباید سایز کلم خیلی درشت نباشد تا بعد از پخت با قاشق به راحتی خورده شود آب کلم ها که گرفته شد تابه را روی حرارت اجاق گاز قرار داده و کمی روغن می ریزیم وقتی گرم شد کلم ها را اضافه می کنیم. مرحله سومکلم ها را تفت می دهیم تا حجم آن ها کمتر شود سپس دو تا سه قاشق غذاخوری به کلم ها آبلیمو می افزاییم این میزان را با توجه به ذائقه خود می توانید تغییر دهید. طرز تهیه گل کلم پلو با گوشت به روش شیرازی هاگل کلم پلو یک غذای خوشمزه و محلی است در فصل پاییز که گل کلم فراوان است از این فرصت استفاده کنید و این غذای خوشمزه را درست کنید این غذا به شیوه های متفاوتی طبخ می شود بعضی با گوشت یا مرغ می پزند. مرحله چهارمبرای درست کردن کوشت قلقلی پیازها را پوست می گیریم و با کمک میکسر پوره می کنیم یا از رنده ریز استفاده می کنیم در ادامه آب پیاز را می گیریم و پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. مرحله پنجمدر این مرحله نمک، فلفل قرمز، زرد چوبه و ادویه گوشت را اضافه می کنیم سپس با دست شروع می کنیم به ورز دادن گوشت تا مواد با هم ترکیب شوند برای ۵ دقیقه ورز می دهیم تا مواد انسجام لازم را پیدا کند. مرحله ششمدر ادامه چند بار مخلوط گوشت را در دست گرفته و به داخل کاسه می کوبیم تا بافت آن منسجم تر شود و در زمان پخت از هم وا نرود اگر احساس کردید که مواد بافت منسجمی نیافته کمی آرد نخودچی بیافزایید. مرحله هفتمگوشت ها را به شکل قلقلی های کوچک و یک اندازه در دست درست کنید در تابه مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن قلقلی ها را سرخ کنید یکسان بودن اندازه گوشت ها باعث می شود که همه آن ها با هم سرخ شوند. مرحله هشتمگوشت ها سریع سرخ می شوند پس از آن ها غافل نشویید، برنج ها را که از قبل پاک کرده و شسته ایم برای چند ساعت می خیسانیم سپس در قابلمه ریخته روی آن آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. مرحله نهمآب باید به اندازه دو بند انگشت بالاتر از روی برنج باشد روغن و نمک را اضافه می کنیم و دمای زیر قابلمه را کم می کنیم تا آب آن کاملا تبخیر شود سپس سبزی خشک را با زیره مخلوط کرده و به همراه کلم سرخ شده روی برنج می ریزیم. طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با مرغلوبیا پلو شیرازی یکی از غذاهای خوشمزه و خوش عطر و بو و سنتی شیراز است که عطرش تمام خانه را پر می کند. مرحله دهممواد را با برنج مخلوط می کنیم در صورت تمایل می توانید یک قاشق زردچوبه هم بیافزایید که رنگ غذا را زیباتر می کند اطراف برنج را به سمت وسط جمع می کنیم و برنج را دم می گذاریم. مرحله یازدهمبعد از پختن برنج در ظرف سرو می کشیم برای تزیین کلم پلو مجلسی گوشت قلقلی را دور و روی آن می چینیم کلم پلو خوشمزه و خوش عطر ما آماده سرو است از خوردن آن در کنار خانوده لذت ببرید. نوش جان. سبزی کلم پلو شامل چیست؟سبزی کلم پلو شامل ترخان، ریحان، شوید و تره است که می توانید به صورت تازه یا خشک در غذا استفاده کنید. [ یکشنبه چهاردهم آبان ۱۴۰۲ ] [ 16:54 ] [ گنگِ خواب دیده ]
|
||
| [قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] | ||